Informatiebord A3 zilver

Menubord of informatiebord A3
69,90 per stuk
57,77 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Uit de voorraad

Productbeschrijving

Menubord, informatiebord, menukaarthouder of menuhouder voor A3 formaat documenten. Gemaakt van roestvrij staal voor buiten gebruik. Ideaal voor het tonen van uw menu of eventuele andere informatie die u bij uw entree aan klanten wilt tonen.

Wat is er speciaal aan dit zilveren informatiebord?
Met dit hoge kwaliteits informatiebord voorkomt u onnodige vragen en momenten, van uw gasten. Deze borden zorgen voor overzicht in uw bedrijf of winkel. 

Goed om te weten
Het display heeft een breedte van 45 cm en een hoogte van 31 cm. Het bord is eenvoudig te openen zodat u eenvoudig de informatie in A3 formaat kunt wijzigen. De voet heeft een diameter van 35 cm en een gewicht van 9 kg, hierdoor staat het menubord erg stevig. De paal heeft een totale hoogte van 110 cm.

Naast deze informatieborden verkopen wij ook folderrekken of grote hoeveelheden papieren, folders of brochures in op te bergen.

Productspecificaties

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Formaat
A3
Breedte bord
45 cm
Hoogte bord
31 cm
Gewicht
12 kg
Hoogte
110 cm

Beoordelingen

Van Informatiebord A3 zilver

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden (1)

Over Informatiebord A3 zilver

Beste, Ik had een vraag betreft het informatiebord A3 zilver. Ik zie dat deze momenteel is uitverkocht. Krijgen jullie dit artikel weer binnen en zo ja, wanneer is de verwachte datum? Alvast dank voor uw hulp.

  • 27 Aug, 10:33
  • mandy tuinenburg

Bedankt voor uw interesse. Op dit moment is dit informatiebord inderdaad uitverkocht. Helaas hebben wij nog geen concrete informatie over de aankomst van de nieuwe voorraad, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk binnen 2 tot 3 maanden aangevuld worden.

  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist