Spaghettimat - hoge kwaliteit - 10 mm - 120 cm x 180 cm

  • Merk: Wayfarer
spaghettimat - 10 mm - wayfarer
spaghettimat - 10 mm - wayfarer - detail
spaghettimat - 10 mm - wayfarer - 3
163,93 per stuk
135,48 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een hoge kwaliteit spaghettimat met een breedte van 120 centimeter en een lengte van 180 centimeter. De deurmat heeft een dikte van 10 millimeter met een anti-slip rubberen onderug, die ervoor zorgt dat de mat goed op zijn plaats blijft liggen ook bij zwaardere weersomstandigheden, maar tegelijkertijd ook voor een luxe uitstraling. Ook is dit een zeer lichte deurmat, wat ook zorgt voor een kleine loopweerstand.

Wat is er bijzonder aan deze spaghettimat?
Door de zeer hoge kwaliteit van deze deurmat wordt deze vaak zakelijk gebruikt. Daarnaast past deze deurmat zich aan, aan de ondergrond waar deze ligt. Het grofvuil blijft dan in de deurmat hangen en u kunt schoon uw huis betreden. Dit zorgt voor de optimale hygiëne binnen uw huis. Dit grofvuil is eenvoudig uit deze buiten deurmat te verwijderen door deze te bespuiten met water. Deze deurmat neemt geen vocht op en zal daarom ook niet gaan schimmelen. De spaghettislierten hebben een zeer goede schrapende werking, waardoor het vuil vanonder uw schoenen eenvoudig weg geschraapt zal worden.

Goed om te weten
Deze spaghettimat heeft een vaste afmeting en heeft een grijze kleur. Naast deze grijze spaghettimat hebben we in ons assortiment nog vele andere spaghettimatten in verschillende afmetingen en kleuren. Deze typische buitenmat raden wij aan voor buitengebruik, maar is eventueel ook binnen te gebruiken. 
Een andere echte buitenmat is de schoonloopmat die ervoor zorgt dat u met schone voeten uw huis kan betreden. Daarnaast verkopen we nog echte binnenmatten, zoals de droogloopmat. Deze deurmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, maar de meeste deurmatten verkopen we ook op maat.

 

Specificaties

Kleur
Antraciet
Dikte
10 mm
Onderrug
Ja, Venyl
Gewicht
3 kg / m3
Brandklasse
EN 13501-1 Bfl-S1
Gebruik
Binnen, Buiten
Afmetingen
120 x 180 cm

Beoordelingen

Van Spaghettimat - hoge kwaliteit - 10 mm - 120 cm x 180 cm

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Spaghettimat - hoge kwaliteit - 10 mm - 120 cm x 180 cm

Stel uw vraag

Vereist