Spaghettimat - breedte 60 cm

Deurmat Spaghetti
Spaghetti entreemat rood
Spaghetti entreemat fuchsia
Spaghetti deurmat ivoor
Spaghetti deurmat antraciet
3,45 per 10 centimeter
2,85 ex. BTW
Levertijd: 8 - 10 werkdagen
Beschikbaarheid: Beperkt beschikbaar
  • Aan elkaar geleverd tot 1000 centimeter

Productbeschrijving

De 60 cm brede spaghetti deurmat is gemaakt van PVC en heeft uitstekende waterafvoer en anti-slip eigenschappen, wat deze mat erg geschikt maakt als deurmat buiten de deur. De mat is geschikt voor zowel buiten als binnengebruik. Beschikbaar in de kleuren: bordeaux rood, fuchsia, ivoor en antraciet. Ook is de deurmat beschikbaar in de breedte: 120 cm.

Een spaghettimat in meerdere kleuren beschikbaar met een breedte van 60 centimeter. Deze deurmat is gemaakt van PVC en heeft een uitstekende waterafvoer en anti-slip eigenschappen, wat deze mat erg geschikt maakt als buiten mat. Daarnaat heeft deze deurmat een zeer hoge kwaliteit waardoor deze lang mee zal gaan, ook bij zware weersomstandigheden.

Wat is er speciaal aan deze spaghettimat?
Deze spaghettimatten zijn uitgerust met een speciale onderrug waardoor deze goed blijven liggen bij zwaardere weersomstandigheden, maar ook zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast zorgen deze spaghettimatten ervoor dat het ergste vuil buiten huis blijft en dit zorgt voor de optimale hygiëne die van u wordt verwacht. Het grofvuil is dan ook weer eenvoudig uit de mat te verwijderen, omdat deze mat water goed doorlaat en zo de kans op schimmel erg klein is.

Goed om te weten
Naast deze variant verkopen wij ook de grotere variant met een breedte van 120 centimeter. De lengte van deze deurmat is op maat verkrijgbaar. 

Naast deze zakelijke, maar ook bruikbare deurmat voor thuis, verkopen wij ook andere soorten deurmatten op onze site. De andere soorten die wij verkopen zijn droogloopmatten en schoonloopmatten. Deze deurmatten zijn voor binnen en buiten te gebruiken en zijn ook in verschillende kleuren en afmetingen beschikbaar. De meeste deurmatten zijn zelfs gratis op maat te verkrijgen.

De juiste maat bestellen
De lengte is te bepalen om de 10 centimeter. Het juiste aantal centimeter dient u in te vullen bij het aantal. De minimale bestelorder is 100 centimeter, oftewel 1 meter.

Specificaties

Kleur
Bordeaux rood, Fuchsia, Antraciet, Ivoor, Rood
Materiaal
PVC
Dikte
15 mm
Breedte
60 cm
Gebruik
Buiten, Binnen

Beoordelingen

Van Spaghettimat - breedte 60 cm

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Spaghettimat - breedte 60 cm

Stel uw vraag

Vereist