Afzetpaal zwart met ronde bol

Zwarte afzetpaal met ronde bol
Trekband afzetpaal zwart detail foto
Zwarte afzetpaal ronde bol
39,50 per stuk
32,64 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een mat zwarte afzetpaal met ronde kop, wat samen met een afzetkoord het perfecte plaatje van uw bedrijf opleverd. De koorden verkopen wij in diverse kleuren en de koorden kunt u los bestellen op onze site, en u kan kiezen uit verlourse koorden van 32 of 40 millimeter dik of een luxe koord/gedraaid koord van 32 millimeter dik. Een luxe koord is net iets sterker en meer geschikt voor buitengebruik. Het afzetkoord kan op 4 verschillende plekken gemonteerd worden aan de afzetpaal. Wel moet u opletten dat dit alleen een los paaltje is zonder afzetkoord. De afzetkoorden zijn los te bestellen onder het kopje afzetkoorden. Als u een afzetpaaltje buiten neer wil zetten zullen wij u roest vrij staal aanraden, zoals deze of de zilveren variant.

Wat maakt deze zwarte afzetpaal bijzonder?
Deze zwarte afzetpaal is van roestvrij staal en is dus zeer goed geschikt voor buitengebruik. Deze paal heeft vier plaatsen om de afzetkoorden aan te bevestigen en heeft een erg zware voet waardoor deze goed blijft staan bij zwaardere weersomstandigheden. Daarnaast komt de kleur mat zwart tegenwoordig vaak voor en is dit een erg moderne kleur. Voor de opening van uw bedrijf of een ander evenement zou deze afzetpaal perfect zijn en je zou deze dan eventueel ook nog kunnen combineren met een loper.

Goed om te weten
Vindt u de kleur zwart nou niets of past dit niet bij uw bedrijf, dan is dat geen probleem. Wij verkopen deze paal ook in zilverkleurig roestvrij staal met exact dezelfde eigenschappen alleen een andere kleur. Daarnaast is het goed om te weten dat wij deze afzetpaal verkopen zonder afzetkoord en dat u deze dus apart bij moet bestellen. 

Als u de koorden niet mooi vindt en u liever trekband heeft, dan moet u op onze website zoeken naar het kopje afzetpalen met lint.

 

 

 

 

 

Specificaties

Kleur
Mat zwart, Zwart
Hoogte
100 cm
Gewicht
7,7 kg
Materiaal
Roestvrij staal
Diameter voet
32,5 cm
Type kop
Rond

Beoordelingen (2)

Van Afzetpaal zwart met ronde bol

Gemiddelde boordeling
Goed
Precies zoals op foto
Mooie stevige paaltjes die ook nog eens betaalbaar zijn.

Vragen & antwoorden (3)

Over Afzetpaal zwart met ronde bol

Wij zoeken 4 van deze paaltjes, maar dan zonder voetplaat, we willen ze in een geboort gat plaatsen. Daar willen we dan 2 afzetkoorden bij van slechts 80 centimeter (incl bevesting) Wat is er mogelijk ?

 • 19 Jan 2018, 10:31
 • Henk

 • 19 Jan 2018, 11:04
 • Jaap

Ik wil zwarte palen, maar zie er maar 1 oog op zitten, terwijl ik palen zoek met 2 ogen, waarmee ik een langere afzetting kan maken

 • 21 Nov 2017, 22:16
 • Remi van Kleef

De ring heeft 4 openingen om het afzetkoord aan te bevestigen.

 • 22 Nov 2017, 9:49
 • Digna Krijger

beste, wat zijn de zwaarste afzetpalen voor buiten? Het is voor de ingang van een hotel.

 • 27 Jan 2017, 13:43
 • De meyer

Dit zijn de "Afzetpaal Geborsteld RVS", deze zijn 11 kg.

 • 27 Jan 2017, 14:01
 • Bennie

Stel uw vraag

Vereist