Afzetpaal roestvrij staal met platte voet

Afzetpaal RVS 10kg
Afzetpaal met platte voet detail
41,95 per stuk
34,67 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een klassiek zilveren afzetpaal met een platte voet en een ronde kop. Deze afzetpaal is een toevoeging aan de entree van uw bedrijf of winkel. De afzetpaal heeft vier punten om uw afzetkoord aan te bevestigen, maar het koord wordt er niet bijgeleverd en moet los bijgeleverd worden. Ook is deze afzetpaal van roestvrij staal, waardoor de kwaliteit zeer hoog ligt en deze geschikt maakt voor buitengebruik.

Wat maakt deze zilveren roestvrij stalen afzetpaal bijzonder?
Met deze afzetpaal laat u zeker de juiste indruk achter op uw gasten en zorgt u voor een compleet plaatje van uw bedrijf of winkel. Met een zilveren afzetpaal straalt u luxe en professionaliteit uit. Daarnaast is het een groot voordeel dat deze afzetpaaltjes nooit roesten, ook niet bij zware weersomstandigheden.

Goed om te weten
Als u niet van chroom houdt, kunt u ook onze messing afzetpaaltjes opzoeken. Deze verkopen wij ook van een roestvrij stalen materiaal met de legering 304. Ook verkopen we deze afzetpalen in een mat zilveren kleur, die nog een modernere uitstraling geeft.

Ter attentie willen we u nog meededelen dat deze paaltjes zonder koord geleverd worden en u deze bij kunt bestellen onder het kopje afzetkoorden. U kunt ook een set afzetpaaltjes bestellen waar een kop en een afzetkoord met kleur naar keuze bijzit. Het koord is eenvoudig aan de afzetpaal te bevestigen, omdat er 4 gaten in de rand van de kop zitten, waar de sluitingen aangeklikt kunnen worden.

Afzetkoorden
Hier moet een afzetkoord bij besteld worden, dus vertellen we er wat over. We verkopen afzetkoorden in diverse afmetingen en kleuren, maar ook in twee varianten: luxe/gedraaide afzetkoorden en fluwelen afzetkoorden. De luxe afzetkoorden zijn een stuk sterker en beter geschikt voor buitengebruik. De fluwelen koorden verkopen we met een diameter van 32 millimeter of 40 millimeter. De koorden hebben een lengte van 1,5 meter of van 2 meter. 

Gerelateerde producten
Deze afzetpaaltjes verkopen we in het mat zilver, mat zwart en messing. Naast deze afzetpaal met afzetkoord verkopen we ook afzetpalen met trekband. Deze afzetpaal kan met een trekband aan een ander paaltje bevestigd worden. De trekbanden verkopen we in diverse kleuren. Ook kunt u een muursysteem kopen, die aan de muur zit en een trekband naar een ander afzetpaaltje kan hebben. 
Als u echt iets anders wilt, verkopen we nog de moderne afzetpaal of de afzetpalen met een asbak.

Specificaties

Hoogte
96 cm
Gewicht
10 kg
Type kop
Rond
Materiaal
Roestvrij staal
Afwerking
Chroom

Beoordelingen

Van Afzetpaal roestvrij staal met platte voet

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Afzetpaal roestvrij staal met platte voet

Stel uw vraag

Vereist